Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 942 kJ / 1 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,41 g |
Tuky | 54,22 g |
Vláknina | 11,32 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,23 g |
Sacharidy | 58,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do dvou misek připravíme dva druhy marinády. Maso očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na úzké plátky. Polovinu dáme do tmavé a polovinu do světlé marinády, na 5-6 hodin uložíme v chladu nebo ještě lépe přes noc.
Krok 2: Všechnu zeleninu i čerstvé houby očistíme a nakrájíme na menší kousky, česnek a cibuli nasekáme nadrobno. Ve wok nebo hluboké rozpálené pánvi zpěníme na části oleje cibuli a česnek. Přidáme ostatní zeleninu a houby, vše krátce orestujeme a dáme stranou.
Krok 3: Do pánve dáme zbylý olej a osmahneme červené maso, zakápneme sójovou omáčkou. Přidáme světlé maso a za stálého míchání rychle orestujeme. Vrátíme maso a houby, podle potřeby podlijeme vývarem a krátce necháme přejít varem. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Zveřejněno 6. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpoR
Moje poznámka
Vepřové maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpoR
Nejnovější recepty
Kuřecí plněná roláda pečená ve vepřové tukové bláně
Přidáno před 37 minutami
Kuřecí maso z polévky na čerstvé zelenině ve woku
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové noky do polévky
Přidáno před 5 hodinami
Bagety k snídani se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové maso s kapiovou omáčkou a paloučkový knedlík (pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Ořechový chlebíček s kandovanou pomerančovou kůrou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízové řezy s mascarpone krémem
Jan Nemec před 15 minutami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 49 minutami
Nejlepší marokánky
stepna před 1 hodinou
Plněné sladké rohlíky
veronika_straka před 2 hodinami
Květákový mozeček
HanaVl před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Kakoska před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Prim007 před 3 hodinami
Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů
Matea před 3 hodinami
Květák se slaninou a uzeným tofu
mafinka888 před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
Aknytsirk před 5 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
okurka salátová,
bambusové výhonky,
omáčka sojová,
vývar hovězí,
olej,
víno červené,
omáčka sojová tmavá,
koření pěti vůní,
žloutek,
solamyl,
víno bílé,
pepř mletý,
česnek granulovaný,
solamyl
Komentáře (2)