Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové bramboráky a pikantní zelný salát (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 108 kJ /
982 kcal
Bílkoviny16,15 g
Tuky64,51 g
Vláknina32,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 390 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy74,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukeťáky:
Nastrouhanou cuketu osolíme, vypotíme, vymačkáme. Smícháme s ostatními ingrediencemi do hustoty těsta na bramboráky.
Smažíme v lívanečníku, delší dobu než klasické bramboráky. Olejem pánev pouze vymázneme. Teplé jsou trhací, studené hezky drží pohromadě. Krok 2: Salát:
Suroviny na dresink dobře promícháme.
Zelí, mrkev a cibuli promícháme a zalijeme připraveným dresinkem. Necháme alespoň hodinu uležet.

Zveřejněno 10. 9. 2020

Poznámka autorky Taevita

RECEPT INSPIROVÁN INTERNETEM.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketové bramboráky a pikantní zelný salát (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GJv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketové bramboráky a pikantní zelný salát (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GJv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
cuketa, hraška, sůl, pepř, česnek, majoránka, kmín celý, bujón zeleninový, mouka hladká, olej řepkový, mrkev, cibule, cibulka lahůdková, ocet vinný bílý, šťáva citronová, olej řepkový, chilli paprika čerstvá, sůl, cukr kokosový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu