Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 238 kJ /
535 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 325 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Obě masa zalijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, bobkový list, nové koření. Vaříme vepřové maso hodinu a půl, hovězí klidně i 3 hodiny. Vývar scedíme. Krok 2: V hrnci orestujeme cibuli do sklovata, přidáme protlak a lžičku papriky, zarestujeme, zalijeme vývarem. Přisypeme zelí a kořenovou zeleninu a15 minut vaříme, přidáme nastrouhanou červenou řepu. Převaříme. Krok 3: Přidáme obrané maso, zelenou petrželku, necháme projít varem a odstavíme. Můžeme dochutit kysanou nebo sladkou smetanou.

Zveřejněno 11. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W3Yg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W3Yg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso na polévku, cibule, paprika, protlak rajčatový, směs zeleninová pod svíčkovou, zelí kysané, řepa červená, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, petrželka, smetana kysaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu