Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 238 kJ /
535 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 325 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Obě masa zalijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, bobkový list, nové koření. Vaříme vepřové maso hodinu a půl, hovězí klidně i 3 hodiny. Vývar scedíme. Krok 2: V hrnci orestujeme cibuli do sklovata, přidáme protlak a lžičku papriky, zarestujeme, zalijeme vývarem. Přisypeme zelí a kořenovou zeleninu a15 minut vaříme, přidáme nastrouhanou červenou řepu. Převaříme. Krok 3: Přidáme obrané maso, zelenou petrželku, necháme projít varem a odstavíme. Můžeme dochutit kysanou nebo sladkou smetanou.

Zveřejněno 11. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W3Yg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W3Yg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso na polévku, cibule, paprika, protlak rajčatový, směs zeleninová pod svíčkovou, zelí kysané, řepa červená, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, petrželka, smetana kysaná

Přidat fotografie receptu