Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,15 g |
Tuky | 92,80 g |
Vláknina | 27,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 67,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibuli a 50 g slaniny.
Krok 2: Přidáme hrášek a brambory na kostičky, orestujeme, přilejeme vývar.
Krok 3: Přidáme česnek, sůl, pepř.
Krok 4: Až budou brambory měkké, část odebereme a zbytek rozmixujeme.
Krok 5: Přidáme smetanu a povaříme.
Krok 6: Na talíři dozdobíme osmaženou slaninou, nerozmixovaným zbytkem hrášku a brambor.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Moje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 35 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Suroviny:
hrášek,
brambory,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
smetana
Komentáře (1)