Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková polévka P

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pavlyrecepty Pavlyrecepty

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 525 kJ /
364 kcal
Bílkoviny21,51 g
Tuky15,47 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy33,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory, květák, sůl, kmín a bujón dáme vařit, dokud brambory nezměknou. Krok 2: Zahustíme moukou. Krok 3: Rozkvedláme vejce. Krok 4: Ozdobíme petrželkou.

Zveřejněno 17. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka P

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7k6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka P

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7k6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
brambory, květák, bujón zeleninový, sůl, kmín mletý, vejce, mouka hladká, šlehačka, petržel

Přidat fotografie receptu