Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pestré mleté maso

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 532 kJ /
1 561 kcal
Bílkoviny80,86 g
Tuky75,91 g
Vláknina17,12 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 903 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy115,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opražíme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno narezanú cibuľu a za stáleho miešania opražíme. Krok 2: Pridáme na kocky narezané paradajky, kečup, víno a dusíme, kým sa šťava čiastočne neodparí. Pridáme hrášok a kukuricu, ochutíme oreganom. Podusíme asi 10 minút. Podávame so zemiakmi.

Zveřejněno 30. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pestré mleté maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZVz8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pestré mleté maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZVz8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
mleté maso recepty, recepty z mletého masa, mleté maso recept, mleté maso, recepty mleté maso, recept z mletého masa, recepty s mletým masem, recepty mletá masa, recepty z mletého, recept mleté maso, recept na mlete maso, recept kuřeci maso, likérové špičky postup, mleté maso,recepty, recepty na vepřové maso, kuřecí maso recepty, postup likérových špiček, špička na likérové špičky, likerove spicky, recepty mleté maso

Suroviny:
maso mleté, olej, cibule, rajče, kečup sladký, sůl, pepř mletý, koření oregáno, víno červené, hrášek, kukuřice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu