Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 698 kJ / 3 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,09 g |
Tuky | 93,50 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 442,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny nalijeme tekuté suroviny, na ně nasypeme sypké a necháme ji pracovat. Po vykynutí vyndáme těsto na vál, zpracujeme v bochánek, vložíme do dortové rozdělávací formy vyložené papírem. Necháme zakryté folií vykynout ještě 30 minut. Pak bulku pečeme na 185°C 45 min. Po upečení vyndáme bulku z trouby a povolíme kruh formy, Pak 10 minut necháme dojít ve formě, potřeme mašlovačkou vlažnou vodou a vyndáme ji z papíru na mřížku zcela vystydnout.
Krok 2: Maso ochutíme solí a pepřem, namačkáme do kruhu od dortové formy. Pořádně upěchujeme, kruh sundáme a maso upečeme na pánvi na troše oleje z obou stran, asi 4 minuty z každé strany. Na obracení použijeme druhou pánev, sesuneme maso na něj a opatrně otočíme na původní pánev. Upečené maso poklademe plátky sýra a krátce zapečeme v troubě pod grilem.
Krok 3: Druhou pánev vymázneme máslem a dáme nahřát. Korpus rozřízneme dortovým nožem a postupně opečeme na pánvi z řezných stran.
Pak pánev zakápneme olejem a postupně na ní opečeme plátky šunky nebo slaniny pěkně do křupava. Krok 4: Dip 1: V misce smícháme hořčici a kečup, dochutíme solí a cukrem.
Do odměrky dáme suroviny na dip 2 a rozmixujeme.
Zeleninu nakrájíme: salát rozebereme na listy, cibuli, okurku a rajčata krájíme na kolečka. Krok 5: Spodní část korpusu natřeme dipem 1, položíme na něj listy salátu, pak maso se zapečeným sýrem, poklademe ostatní zeleninou, plátky opečené šunky nebo slaniny a polijeme dipem 2. Přiklopíme druhou polovinou korpusu a můžeme servírovat.
Pak pánev zakápneme olejem a postupně na ní opečeme plátky šunky nebo slaniny pěkně do křupava. Krok 4: Dip 1: V misce smícháme hořčici a kečup, dochutíme solí a cukrem.
Do odměrky dáme suroviny na dip 2 a rozmixujeme.
Zeleninu nakrájíme: salát rozebereme na listy, cibuli, okurku a rajčata krájíme na kolečka. Krok 5: Spodní část korpusu natřeme dipem 1, položíme na něj listy salátu, pak maso se zapečeným sýrem, poklademe ostatní zeleninou, plátky opečené šunky nebo slaniny a polijeme dipem 2. Přiklopíme druhou polovinou korpusu a můžeme servírovat.
Zveřejněno 26. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Big hamburger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL0V
Moje poznámka
Big hamburger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL0V
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 8 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Suroviny:
droždí sušené,
cukr,
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
olej,
žloutek,
maso hovězí mleté,
šunka,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý,
salát listový,
okurka salátová,
rajče,
cibule,
korpus,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
cukr,
sýr hermelín,
zakysanka,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (2)