Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlové řezy

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 557 kJ /
3 718 kcal
Bílkoviny157,35 g
Tuky97,44 g
Vláknina53,50 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 694 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy526,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) uvaríme vo vode domäkka. Do horúceho pšena nalámeme čokoládu a necháme rozpustiť. Občas premiešame, aby sa dobre spojila s pšenom. Necháme vychladnúť. Krok 2: Bielka vyšľaháme na tuhý sne. Pridáme žĺtok a vanilkový cukor.
Spojíme s čokoládovým pšenom. Krok 3: Cesto rozotrieme na vymazaný plech a na 180°C pečieme cca 30 min. Kontrolujeme. Krok 4: Tvaroh dobre prešľaháme s jogurtom a medom a vmiešame chia semienka. Krok 5: Krém natrieme na koláč a dáme do chladničky odstáť na niekoľko hodín. Až potom krájame.

Zveřejněno 27. 9. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Z fitka do kuchyne. Čiastočne som si ho upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q9V7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q9V7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jáhly, voda, čokoláda hořká, cukr vanilkový, bílek, žloutek, tvaroh jemný, jogurt, med, semínka chia

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu