Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky na celeru a mrkvi

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 240 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny172,23 g
Tuky119,27 g
Vláknina32,65 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,50 g
Sacharidy35,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, celer nastrouháme na hrubých slzičkách a mrkev nakrájíme na kolečka. Krok 2: Vše dáme do pomalého hrnce, osolíme, opepříme, přidáme vývar a promícháme. Krok 3: Hrnec zapneme na stupeň II (high) a necháme pod pokličkou pracovat 4 hodiny. Chvilku před dokončením přidáme pro zjemnění na plátky nakrájené máslo.
Na přílohu jsou vhodné vařené brambory.

Zveřejněno 30. 9. 2020

Poznámka autorky Anna Kocikova

Také jsem vyzkoušela předem kostky masa i zeleninu orestovat a pak dát do PH, výsledná chuť byla stejná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky na celeru a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvBp

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky na celeru a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvBp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Marie Svarcova: :-KEja57: :-KDěkuji:-8Občas dělávám v klasik hrnci,někdy v papiňáku,ale tam se musí šťáva v závěru malinko zahustit.Použivám škrob.Tentokrát se mi nic nechtělo a tak to jistil bezpracný pomalý hrnec bez hlídání.Sice jsou kousky masa obalené celerem,takže vzhledově malý problém,ale chuťově to bylo OK:-)

:yes::yes:<3:-K

Dělám bez PH, dobrý nápad. O co hůř to vypadá, o to lépe to chutná:yes:

Jaromira18: Děkuji:-8:-K

:yes:Dobrůtka.:-K:-K

Suroviny:
plec vepřová, celer, mrkev, vývar, máslo, pepř mletý, sůl, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu