Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 087 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,14 g |
Tuky | 106,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 23,57 g |
Postup přípravy
Množství surovin si každý může upravit podle své chuti a podle počtu strávníků.
Zveřejněno 2. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštiková pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzPR
Moje poznámka
Paštiková pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzPR
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 1 hodinou
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 1 hodinou
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 3 hodinami
Suroviny:
paštika játrová,
máslo,
pepř,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
hořčice
Komentáře (22)