Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva s křenovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 423 kJ /
340 kcal
Bílkoviny12,77 g
Tuky17,24 g
Vláknina15,79 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy25,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlivu podusíme 10 minút na masle. Uložíme na tanier. Krok 2: Vývar zmiešame so smotanou a múkou a v kastróliku za stáleho miešania povaríme. Pridáme chren, osolíme, okoreníme a premiešame. Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Krok 3: Na tanieri prelejeme hlivu omáčkou a podávame so zemiakmi alebo chlebom.

Zveřejněno 5. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva s křenovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K3Wz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva s křenovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K3Wz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hlíva ústřičná, vývar zeleninový, máslo, citron, smetana, mouka hladká, křen strouhaný, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu