Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté těsto na buchty, koláče, karásky...

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Foxinka Foxinka

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 16

16

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 651 kJ /
3 741 kcal
Bílkoviny75,06 g
Tuky172,65 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy462,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience propracujeme dohromady a na teplém místě necháme vzejít těsto. Krok 2: Je to jednoduchý recept mojí tetičky, který se vždy povede.

Zveřejněno 7. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté těsto na buchty, koláče, karásky...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Qw5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté těsto na buchty, koláče, karásky...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Qw5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Eja57: taky mi připadá toho droždí hodně.Já používám sušené.Včera jsem zkoušela jiný recept a koláče smrděli droždím. a hodně.Musela jsem je vyhodit
<3

ja neviem, načo je dobrý prášok do pečiva, ak je tam aj droždie, ale podobných receptov je tu viac, napr. tento recept od Helly mám rada...https://www.toprecepty.cz/recept/20182-pulrocni-ko...

5dkg droždí:-Ona půl kila mouky....:-O a ještě prášek do pečiva? to jako opravdu? ale jo, naše babičky/tetičky věděly co dělají....s trochou prášku do pečiva k droždí už jsem se setkala....prý to nějak funguje....

Načo je tam prášok do pečiva, keď je tam droždie?

mika59: aaa já zapomněla dopsat olej, děkuji za upozornění, jinak žádné vykynute droždí, jen rozdrobit do těsta a zalít vlaznym mlékem

Žádný tuk ani předem vykynuté droždí?

Suroviny:
mouka polohrubá, žloutek, prášek do pečiva, mléko, olej, cukr, sůl, droždí

Přidat fotografie receptu