Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 062 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,99 g |
Tuky | 26,29 g |
Vláknina | 1,46 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 45,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GvG
Moje poznámka
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GvG
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 51 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 7 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 9 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Suroviny:
maso kuřecí,
jidášovo ucho,
houby shiitake,
olej,
mrkev,
pórek,
cibulka jarní,
vejce,
škrob kukuřičný,
cukr,
ocet rýžový,
ocet,
Komentáře