Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená pražma se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie639 kJ /
153 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky0,35 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory i mrkev uvaříme ve slupce v osolené vodě do poloměkka. Uvařenou zeleninu zbavíme slupky, pokrájíme na silnější hranolky a dáme do zapékací misky. Zeleninu zakápneme olivovým olejem, přidáme sůl, pepř, větvičku tymiánu a majoránky. Řádně promícháme. Krok 2: Pražmu zbavíme šupin a řádně ji očistíme a osušíme. Kůži nařízneme. Celou rybu okořeníme solí a citronovým pepřem. Do vnitřku ryby dáme všechny bylinky. Pražmu vložíme na zeleninu, poklademe plátky másla a dáme péct na 180°C asi 45 minut.

Zveřejněno 17. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená pražma se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XNx8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená pražma se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XNx8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pražma, pepř citronový, máslo, čerstvé bylinky, brambory, mrkev, olej olivový

Přidat fotografie receptu