Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový krém s restovanými žampiony

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny5,69 g
Tuky8,91 g
Vláknina9,08 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy41,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájený pórek. Postupně přidáme na kostičky pokrájené brambory, mrkev, bobkové listy, větvičku tymiánu a zprudka restujeme. Podlijeme vývarem. Krok 2: Rajčata nařízneme, zalijeme horkou vodou a zbavíme je slupky. Pokrájíme je a dáme do polévky. Podle chuti osolíme a opepříme. Pozvolna vaříme a když je zelenina měkká, tak polévku rozmixujeme na jemný krém. Krok 3: V pánvi rozehřejeme máslo a zprudka na něm restujeme žampiony do zlatavé barvy. Žampiony osolíme, opepříme a přidáme drcený kmín. Krok 4: Polévku podáváme s restovanými žampiony a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 17. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový krém s restovanými žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Nmg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový krém s restovanými žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Nmg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, pórek, mrkev, brambory, bobkový list, vývar zeleninový, rajče, pepř, tymián, petrželka, máslo, žampióny, kmín drcený, pepř

Přidat fotografie receptu