Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketový krém s Lučinou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie447 kJ /
107 kcal
Bílkoviny3,22 g
Tuky0,23 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. . Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.

Zveřejněno 18. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketový krém s Lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glJZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketový krém s Lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glJZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hezká polévka<3:-KDělávám podobně,ale dávám i zelenou část pórku a místo Lučiny pomazánkové máslo+ kl granulovaného česneku:yes:

Přesně tak ????

Předejdu Mamlajdu s dotazem ( viz včerejší debata) - 1 pórek - tipla bych tak 20 cm bílé části pórku?

Suroviny:
cuketa, pórek, česnek, brambory, vývar kuřecí, máslo, pepř, lučina, chléb, sýr

Přidat fotografie receptu