Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldový salát

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 149 kJ /
992 kcal
Bílkoviny38,88 g
Tuky60,26 g
Vláknina24,44 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,59 g
Sůl5,30 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na 1 lyžici oleja kratúčko, cca 2 min, orestujeme natrhaný mangold (stopky nakrájame). Dáme do misky a necháme vychladnúť. Krok 2: Dve lyžice oleja rozmiešame s prelisovaným cesnakom, vínnym octom, horčicou, najemno nastrúhaným zázvorom, korením a soľou. Pridáme k mangoldu a dobre premiešame. Krok 3: Pri podávaní posypeme maličkými kockami balkánskeho syra a ozdobíme polovicami paradajok.

Zveřejněno 21. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Rq2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Rq2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mangold, olej, ocet vinný bílý, hořčice, česnek, zázvor, pepř, sůl, sýr balkánský, rajče cherry

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu