Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 023 kJ / 2 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 237,22 g |
| Tuky | 33,20 g |
| Vláknina | 76,93 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 171,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky).
Krok 2: Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso a zarestujeme. Vsypeme mletou papriku a necháme ji pustit barvu. Pak podlijeme vodou těsně nad maso, osolíme, opepříme a zakryté vaříme téměř doměkka.
Krok 3: Přidáme brambory (na kostičky nakrájené i ty najemno strouhané), rajčata, papriku a lečo, podlijeme vínem a dovaříme doměkka. Ke konci jsme do guláše přidali krájenou nať libečku a v dlaních rozemnutou majoránku.
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Moje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
sádlo vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
paprika,
lečo sterilované,
brambory,
víno červené
Komentáře (1)