Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát s brynzou a dýní

Hodnocení receptu je 4,1 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 640 kJ /
870 kcal
Bílkoviny35,07 g
Tuky55,14 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,50 g
Sacharidy54,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na taniere rozložíme polníček, na mesiačiky nakrájané paradajky a papriku. Krok 2: Dyňu nakrájame na malé kocky a na masle cca 5 min za občasného premiešania podusíme. Pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť. Krok 3: Ihneď dáme do stredu taniera a posypeme rozdrobenou bryndzou. Bryndza na teplej dyni povolí.
Hneď podávame.

Zveřejněno 31. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát s brynzou a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2LxW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát s brynzou a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2LxW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

MiskaM: Ďakujem.;-)

Vypadá dobře :yes:

Suroviny:
polníček, dýně, rajče, paprika, brynza, máslo, med

Přidat fotografie receptu