Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 640 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,07 g |
| Tuky | 55,14 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na taniere rozložíme polníček, na mesiačiky nakrájané paradajky a papriku.
Krok 2: Dyňu nakrájame na malé kocky a na masle cca 5 min za občasného premiešania podusíme. Pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť.
Krok 3: Ihneď dáme do stredu taniera a posypeme rozdrobenou bryndzou. Bryndza na teplej dyni povolí.
Hneď podávame.
Hneď podávame.
Zveřejněno 31. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Moje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Suroviny:
polníček,
dýně,
rajče,
paprika,
brynza,
máslo,
med
Komentáře (3)