Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 611 kJ / 1 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,76 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 116,48 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 178,20 g |
Postup přípravy
Servírujeme s vařenou rýží, nebo s krajícem tmavého chleba, nebo jiným pečivem.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2m
Moje poznámka
Sváteční chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2m
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 31 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 34 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
bezmasý oběd,
jak naložit chilli papričky,
bezmasé recepty,
pesto z chilli papriček,
concarne,
bezmasé obědy,
recepty bezmasé,
pesto z čili papriček,
jak naložit čili papričky,
jak naložit chili papričky,
texaské chilli,
heloowen,
zavarovani chili papricek,
recept concarne,
naložení chilli papriček,
chili pesto,
zavarovani chili paprik,
obed bez masa,
bezmasý oběd recept,
nalozeni cili papricek
Suroviny:
fazole bílé,
fazole červené,
cibule,
česnek,
maso hovězí,
maso uzené,
klobása,
bylinky zelené,
koření gulášové,
olej,
ocet,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
sůl
Komentáře (4)