Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 084 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,20 g |
Tuky | 81,40 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 85,90 g |
Postup přípravy
a zprudka opečeme. Krok 2: Po opečení plátky vyndáme, do výpeku přidáme máslo, zaprášíme hladkou mouku a uděláme omáčku. Krok 3: Plátky, které jsme opekli dáme na plech, na ně dáme broskev, šunku, sýr a omáčkou podlijeme.
Pečeme v troubě na 180°C. Krok 4: Až bude sýr roztavený, je hotovo. Krok 5: Podáváme s bramborem či hranolky.
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek s broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvY5
Moje poznámka
Kuřecí plátek s broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvY5
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 10 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 9 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 13 minutami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 13 minutami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 13 minutami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 13 minutami
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 34 minutami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 45 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 53 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 55 minutami
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
prsa kuřecí,
šunka,
sýr tvrdý,
kompot broskvový,
mouka hladká,
máslo,
koření grilovací,
sůl,
pepř
Komentáře