Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozcuchaní ptáčci

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 590 kJ /
1 814 kcal
Bílkoviny139,14 g
Tuky131,16 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 844 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,17 g
Sacharidy17,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa se osolí, opepří a naklepou. Krok 2: Na každý plátek se položí slanina, 1/4 vajíčka a cibule na kolečka osmažená na másle. Krok 3: Plátky se svinou připevní párátky a obalí v trojobalu. Do strouhanky se před tím nastrouhá sýr. Krok 4: Takto připravené řízky se zvolna smaží.

Zveřejněno 1. 8. 2009

Poznámka autorky Jaruna18

Můžou se taky dát ještě chvíli dojít do trouby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozcuchaní ptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jq84

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozcuchaní ptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jq84

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
španělský ptáček z vepřového masa, spanelsky ptacek z veproveho, vepřový ptáček, vepřové ptáčky, vepřový španělský ptáček, vepřové španělské ptáčky, španělská vepřová kýta, spanelsky ptacek z veprove kyty, španělský ptáček vepřový, rozcuchaný ptáček, veprovy ptacek recepty, vepřový ptáčci, španělské ptáčky z vepřového masa, vepřové ptáčci, ptáčky z vepřového masa, ptáčci recept, ptáčky z vepřové kýty, recept ptacci, recept na španělské ptáčky z vepřového, spanelsky ptacek recept

Suroviny:
kýta vepřová, slanina anglická, vejce, cibule, máslo, sýr tvrdý, sůl, pepř, mouka, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu