Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásová směs v tlačenkovém obalu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 042 kJ /
2 878 kcal
Bílkoviny186,62 g
Tuky234,78 g
Vláknina3,12 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 10,64 g
Sůl26,13 g
Sacharidy3,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček pomlít na šajbě č. 8, plecko na č.3. Obojí maso dát do misky, přidat sůl, koření, vývar a důkladně prohnětat, až se směs lepí. Poté naplnit do tlačenkového obalu tak, aby směs byla řádně upěchovaná, bez vzduchových bublin. Vložíme na 24 hodin do lednice. Krok 2: Po této době vložíme šišky do 85°C horké vody a tuto teplotu udržujeme asi 2,5 hodiny. Vyndáme z vody, necháme vychladit a ve svislé poloze vložíme do lednice na 12 hodin. Krok 3: Směs se potom dá krájet na tenké plátky, krásně voní po koření a je opravdu chutná.

Zveřejněno 7. 12. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásová směs v tlačenkovém obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzpD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásová směs v tlačenkovém obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzpD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To je skvělý nápad!
:yes:

AniCiz: Děkuji za uznání. Jistě, taky to dávám do masovek, ale zbyly mi tl. střeva a bylo mi je líto vyhodit. Ano, i vepřový vývar je vhodný, ale opět: zbyl mi i vývar, pěkně tuhý a vepřový jsem neměl po ruce.

Recept se mi moc líbí,a místo do tl. střeva dám rovnou do rovných zavařovaček- masovek.Ale zajímá mně ten vývar - asi by byl nejlepší vepřový,že?
:-K

Suroviny:
bůček, plecko vepřové, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, česnek sušený, kmín drcený, vývar

Přidat fotografie receptu