Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s makrelou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Chefko Chefko

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie159 kJ /
38 kcal
Bílkoviny1,01 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z makrely uděláme filety a pokusíme se zbavit všech kostí. Nasolíme, opepříme, dáme do parního hrnce, přidáme 1 větvičku rozmarýnu a necháme dělat na páře 15 - 20 minut. Krok 2: Saláty propereme a natrháme do misky, pórek omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, ředkvičky taktéž omyjeme a nakrájíme na nudličky, cibuli očistíme, nakrájíme najemno, přihodíme k salátu do misky. Přidáme sůl, pepř a vinný ocet a salát promícháme. Krok 3: Salát servírujeme s dušenou rybou.

Zveřejněno 12. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s makrelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGZ1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s makrelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGZ1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Ideální večeře: lehké tybí maso + zelenina, ale minimum sacharidů. Ani není nutné vařit rybu v páře, stačí upéct nebo ugrilovat v troubě "nasucho". :yes:

Děkuji Vám :-K

Dominiku, hezké jako všechny Tvoje recepty...ta makrela v páře je :yes: ....hodně podobně občas podávám uzeného pstruha

Suroviny:
makrela, rozmarýn, míchaný salát, pórek, ředkvičky, cibule červená, ocet vinný, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu