Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové lívance s povidly a šlehačkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

v-andrea

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 099 kJ /
3 131 kcal
Bílkoviny52,12 g
Tuky191,53 g
Vláknina33,64 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 331 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy282,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařenou a vychlazenou pohanku opražíme na oleji. Krok 2: Do vychladlé pohanky přidáme 1/3 smetany, skořicový cukr, vejce, sůl, na drobno nasekaná dušená jablka, hladkou mouku a prášek do pečiva. Krok 3: Vše zamícháme a smažíme v lívanečníku. Krok 4: Hotové potíráme smíchanými povidly s rumem a vanilkovým cukrem, zdobíme šlehačkou.

Zveřejněno 6. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové lívance s povidly a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7QRB

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové lívance s povidly a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7QRB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, olej, jablko, mouka hladká, sůl, vejce, smetana 33%, cukr skořice, prášek do pečiva, povidla švestková, cukr vanilkový, rum

Přidat fotografie receptu