Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný pikantní hermelín

Nakládaný hermelín, či jiný sýr s bílou plísní na povrchu je klasika k pivu. Nakládanými hermelíny zaženete chuť na něco dobrého i okouzlíte návštěvu. Hotový hermelín je tak lahodný, že vám v lednici dlouho nevydrží.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kochen Kochen

Snadný

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 034 kJ /
5 266 kcal
Bílkoviny121,58 g
Tuky514,81 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 6,15 g
Sůl16,15 g
Sacharidy34,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prolisovaný česnek smícháme se solí, paprikou a hořčicí.
Hermelíny podélně v polovině rozkrojíme. Promázneme je lehce česnekovou pastou a slepíme obě poloviny k sobě. Krok 2: Kozí rohy slijeme a pokrájíme na kolečka, nakrájíme i cibuli a obě suroviny promícháme. Zavařovací sklenici vypaříme nebo vypláchneme lihem a plníme ji střídavě směsí cibule s kozími rohy a hermelínem. Postupně přidáváme i koření, aby bylo rozmístěné v celém obsahu sklenice. Krok 3: Na závěr zalijeme sklenici zcela olejem, snažíme se poklepáváním zbavit vzduchových bublin. Uzavřeme víčkem a uložíme na 10-14 dní do lednice.

TIP: Nejlepší recepty s hermelínemni. Tyto speciality můžete snadno připravit

Zveřejněno 9. 1. 2021

Poznámka autorky Kochen

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný pikantní hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vE38

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný pikantní hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vE38

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr hermelín, česnek, sůl, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, cibule, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu