Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerová pomazánka à la humr s mrkví

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Sladkyzivot.blog Sladkyzivot.blog

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 675 kJ /
2 073 kcal
Bílkoviny54,05 g
Tuky191,01 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,93 g
Sůl9,74 g
Sacharidy27,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu a sýr nastrouháme na jemné straně struhadla a promícháme se zbývajícími ingrediencemi. Eidam můžete klidně vynechat a majonézu vyměnit za bílý jogurt. Je to zdravější varianta. Krok 2: Zdobíme libovolně dle naší fantazie citronovými plátky, čerstvou jarní cibulkou, jablky, petrželkou atd.

Zveřejněno 11. 1. 2021

Poznámka autorky Sladkyzivot…

Věděli jste, že eidam pochází z nizozemského města Edam? Na výrobu 1 kg eidamu je potřeba 8 l mléka. http://www.sladkyzivot.blog

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová pomazánka à la humr s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6PEO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová pomazánka à la humr s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6PEO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
celer, mrkev, majonéza, sýr eidam, šťáva citronová, pepř

Přidat fotografie receptu