Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 086 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,29 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 22,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 43,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájím na kostičky a osmažím ji na oleji do sklovita. Zaliji 1,5 l vody, přidám brambory a celer na kostičky, Masox, houby a vařím do měkka.
Když je zelenina měkká, přidám mraženou zeleninu, koření a zahustím jíškou (lžíce mouky + lžíce másla v kastrůlku). Nakonec přidám česnek utřený s pepřem.
Když je zelenina měkká, přidám mraženou zeleninu, koření a zahustím jíškou (lžíce mouky + lžíce másla v kastrůlku). Nakonec přidám česnek utřený s pepřem.
Zveřejněno 17. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka od mamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P5O
Moje poznámka
Bramboračka od mamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P5O
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Suroviny:
brambory,
celer,
cibule,
houby sušené,
česnek,
masox,
pepř,
směs zeleninová mražená
Komentáře