Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 89,61 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Moje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 20 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 29 minutami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 32 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 4 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Suroviny:
mléko,
rum,
cukr,
škrob kukuřičný,
žloutek,
pasta vanilková,
máslo
Komentáře