Crème Chantilly
Pod vznešeným názvem crème Chantilly se skrývá šlehačka, ochucená vanilkou. Ač se jedná o velice jednoduchou záležitost, její chuť je opravdu dokonalá. Využijeme ji hlavně při zdobení dortů, nebo zákusků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 134 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 12,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crème Chantilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEG5
Moje poznámka
Crème Chantilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEG5
Nejnovější recepty
Kefírová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečené červené řepy I
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky na medu s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatová polévka s tofu knedlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové nočky s karamelovou strouhankou
Přidáno před 14 hodinami
Ovesná kaše s čokoládou a borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Jak na perfektní nastavovanou kaši: Staročeská příloha se neobejde bez majoránky a česneku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík s vepřovými výpečky na černém pivu
Sahula před 5 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Skrabi před 7 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
Tonja před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Bumbikm před 9 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
PetrKaspar před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Oskeruska před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
grimova.eva před 10 hodinami
Strakonické "štrúdle"
bretka před 11 hodinami
Lahodné dušené hlávkové zelí
elopin před 11 hodinami
Hovězí na česneku
elopin před 11 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
lusk vanilkový
Komentáře (4)