Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 43,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
Moje poznámka
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
žebra,
pepř černý,
bobkový list,
celer,
koření nové koření,
mrkev,
petržel,
česnek,
sůl,
voda,
vývar,
brambory,
špek,
cibulka,
celer,
mrkev,
petržel,
řepa červená,
zelí,
protlak rajčatový
Komentáře (2)