Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šafránová růžičková kapusta

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 467 kJ /
351 kcal
Bílkoviny17,98 g
Tuky1,67 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy55,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ružičky kelu rozrežeme na polovice. Krok 2: Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme ružičkový kel, kari, šafrán, okoreníme a osolíme. Podlejeme trochou vody a 10 minút dusíme. Krok 3: V troche vody rozmiešame Solamyl, vlejeme ku kelu a povaríme, kým pokrm nezhustne. Krok 4: Podávame s vajíčkom na tvrdo, volským okom alebo aj s plátkom mäsa (opečeného, na prírodný spôsob…).

Zveřejněno 2. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šafránová růžičková kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JWy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šafránová růžičková kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JWy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta růžičková, šafrán, cibule, olej, koření kari, pepř, sůl, solamyl

Přidat fotografie receptu