Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 129 kJ /
270 kcal
Bílkoviny18,98 g
Tuky15,48 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy12,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Silnější plátky chleba (asi 3 cm) nasucho upečeme v kontaktním grilu do křupava. Krok 2: Avokádo podélně překrojíme, zbavíme ho pecky, vydlabeme vnitřek a dáme do misky. Vidličkou rozdrtíme, přidáme na malé kousky pokrájená sušená rajčátka, gervais, sůl, pepř a citronovou šťávu. Pomazánku řádně promícháme. Krok 3: Vajíčka uvaříme naměkko. Vaříme ve vroucí vodě 5 minut. Krok 4: Chléb mažeme vrstvou avokádové pomazánky, zdobíme vajíčkem, tuňákem a cizrnou.

Zveřejněno 6. 2. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3MzO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3MzO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb, avokádo, rajče, šťáva citronová, pepř, sýr gervais, vejce, cizrna, tuňák v oleji

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu