Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzený vepřový ocásek v PH

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 326 kJ /
317 kcal
Bílkoviny11,76 g
Tuky1,90 g
Vláknina26,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,06 g
Sůl10,10 g
Sacharidy52,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celé jablko nakrájíme na osminky a stejně tak oloupanou cibuli.
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce.
Přidáme zelí včetně nálevu, nahoru koření.
Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin.

Zveřejněno 9. 2. 2021

Poznámka autora clupmi

Inspirováno u spagetky a korejskými recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený vepřový ocásek v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnJ0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený vepřový ocásek v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnJ0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

clupmi: Vážený pane, omlouvám se, nenapadlo mne, že v surovinách místo voda má být soda a upozornila na to vlastně dříve p. Simona Školáková, kterou také soda nenapadla, tak to jsme si tedy vyjasnili. Ale povinností nás moderátorek je, aby recept byl správně napsaný po pravopisné stránce.
Tudíž, když Vy do surovin napíšete 1 ks jablko nebo 500 g kysané zelí, suroviny se ve většině případů píší ve 2. pádu (koho čeho), tak to musím opravit, stejně jako syfon se nepíše s tvrdým y.
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji.
Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to se zde opravdu snažíme. :-K

clupmi: tak teď už to chápu,já si představovala jinou sodu,toto je sodovka!!!!;-)

yanull: Prosím neopravujte mi suroviny, ani technologický postup. Je to moje licence.

Simona Skolakova: Ano, sodovka, neboli syfon (Sodastream). Má mírný technologický efekt, podobný jako kypřící prášeķ.

Simona Skolakova: Opraveno ;-)

Opravdu se tam dává soda???;-)

Suroviny:
jablko, cibule, česnek, mrkev, ředkev bílá, zelí kysané, ocas vepřový, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, voda

Přidat fotografie receptu