Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s rybou a hráškem

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny111,17 g
Tuky44,24 g
Vláknina17,94 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy48,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rukolu, hrášok, na rezance nakrájanú papriku a cibuľku na kolieska v miske premiešame. Krok 2: Jogurt premiešame s vínnym octom, olejom, kari, mletou paprikou, vňaťou, prelisovaným cesnakom a soľou. Premiešame so zeleninou. Krok 3: Filety osolíme a na masle s trochou oleja opečieme z oboch strán. Krok 4: Šalát uložíme na tanier, obložíme kolieskami vajec a uložíme naň rybu.

Zveřejněno 9. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s rybou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MyR5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s rybou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MyR5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
filet z ryb, máslo, rukola, paprika, vejce, hrášek, ocet vinný, jogurt, nať petrželová, olej olivový, koření kari, cibulka jarní, česnek, paprika sušená sladká, sůl

Přidat fotografie receptu