Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka II

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Chefko Chefko

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 716 kJ /
410 kcal
Bílkoviny28,60 g
Tuky30,11 g
Vláknina0,36 g
Cholesterol 796 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy5,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do misky. Krok 2: Přidáme zbylé suroviny a promícháme. Necháme vychladit a můžeme podávat.

Zveřejněno 9. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REZK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REZK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, hořčice dijonská, jogurt bílý, smetana zakysaná, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu