Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,71 g |
Tuky | 98,67 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,12 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupaný celer, mrkev a sýr nastrouhejte najemno.
Krok 2: Promíchejte s majonézou, smetanou, hořčicí, šťavou z citronu, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
Krok 3: Podávejte s celozrnným rohlíkem.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová pomazánka "Veget"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0J1K
Moje poznámka
Celerová pomazánka "Veget"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0J1K
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 31 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
sýr eidam,
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice,
citron,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)