Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékaná ryba se zeleninou a slaninou

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 372 kJ /
1 284 kcal
Bílkoviny9,09 g
Tuky126,66 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,60 g
Sacharidy22,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety ryby okoreníme, osolíme a obalíme v hladkej múke. Krok 2: Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme. Škvarky vyberieme na tanierik a udržiavame v teple.
Na výpeku pražíme filety ryby z oboch strán. Krok 3: Na troške oleja na inej panvici restujeme zeleninu. Ak použijeme zeleninu, ktorú treba tepelne pripravovať dlhšie, podlejeme ju 2-3 lyžicami vody a krátko podusíme. Musí byť na skus. Osolíme, pridáme prelisovaný cesnak a nasekané bylinky. Krok 4: Na taniere porciujeme zeleninu, na ňu uložíme opečenú rybu a posypeme vyškvarenou slaninkou.

Zveřejněno 20. 2. 2021

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy: Kuchárska kniha na víkend.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékaná ryba se zeleninou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnNv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékaná ryba se zeleninou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnNv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sumeček africký, zelenina, slanina uzená, česnek, olej, pepř bílý, mouka hladká, sůl, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu