Báječný Margot dort / řez
Inspirací na dokonalé moučníky a dorty není nikdy dost. V tomto receptu vám přinášíme dokonalý korpus, který je proložený smetanovo-tvarohovým krémem s oblíbenou kokosovou tyčinkou. Dozdobit pak můžete třeba strouhanou čokoládou.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm nebo menší pekáček
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 859 kJ / 3 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,04 g |
Tuky | 241,28 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 233,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Moje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 2 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 12 hodinami
Jidášky
Přidáno před 12 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 18 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 36 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 42 minutami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 58 minutami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 1 hodinou
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 2 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 2 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
tvaroh měkký,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
tyčinka čokoládová,
čokoláda margot,
korpus,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (7)