Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 889 kJ / 2 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,99 g |
Tuky | 26,77 g |
Vláknina | 123,85 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 243,18 g |
Postup přípravy
K hotovému masu přidáme bílou část zelí a za občasného promíchání restujeme. Krok 3: Nakonec přidáme ještě zelené části pak choi a promícháme. Do marinády přidáme škrob rozmíchaný v cca 50 ml vody a přilijeme do pánve. Necháme krátce povařit a případně dochutíme solí. Podáváme s jasmínovou rýží nebo nudlemi.
Zveřejněno 4. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí s pak choi, mrkví a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z266
Moje poznámka
Pikantní kuřecí s pak choi, mrkví a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z266
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 4 sekundami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cibule,
mrkev,
zelí čínské,
kukuřice mražená,
marináda,
ústřicová omáčka,
omáčka sladká,
omáčka rybí,
ocet rýžový,
med,
olej arašídový,
pepř mletý,
škrob,
chilli paprika čerstvá,
sůl
Komentáře