Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový krém

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 452 kJ /
825 kcal
Bílkoviny90,73 g
Tuky37,49 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy29,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěná játra, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Pak přidáme vývar, česnek, bylinky a koření. Uděláme jíšku z másla a hladké mouky, přidáme do polévky a rozmixujeme do hladka. Celý proces trvá pár minut, játra jsou rychle hotová a nakonec krátce provaříme s jíškou. Krok 2: Podle chuti můžeme přidat i trochu smetany.

Zveřejněno 14. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VXP5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VXP5

Marie

Suroviny:
máslo, mouka hladká, cibule, játra kuřecí, pepř, česnek, vegeta, petrželka, libeček, vývar

Přidat fotografie receptu