Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veganské chilli s ajvarem podle Coolinarika.com

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zdena_Marikova

Náročný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 112 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny78,11 g
Tuky3,37 g
Vláknina79,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 185,92 g
Sůl464,75 g
Sacharidy241,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme předem namočené fazole v nové vodě (solíme před koncem uvaření) a scedíme je. Krok 2: Cibuli a veškerou zeleninu nakrájíme na malé kousky. Na rozpálené pánvi s troškou olivového oleje osmahneme cibuli dozlatova, přidáme nakrájenou bramboru, papriku, cuketu a lilek. Krok 3: Přidáme sůl, pepř, kmín, skořici, řádně promícháme a vaříme 10-15 minut do změknutí zeleniny. V případě potřeby přidáme trochu vody. Krok 4: Scezené fazole přidáme k zelenině společně s krájenými rajčaty a ajvarem. Promícháme a společně vaříme dalších cca 25 minut na mírném plameni. Před podáváním posypeme nasekanou petrželí.
Podáváme na opečeném chlebu či bagetce.

Zveřejněno 16. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganské chilli s ajvarem podle Coolinarika.com

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPoV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganské chilli s ajvarem podle Coolinarika.com

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPoV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tohle není vaše vlastní fotka, že ne:-? Sem se smí přidávat pouze fota vlastní, ne přebraná odjinud :no:
http://www.makeithealthy.life/hr/blog/2018/07/12/v...

Suroviny:
fazole, cibule, batáty, paprika, cuketa, lilek, olej olivový, sůl himalájská, pepř cayenský, kmín mletý, skořice, podravka, podravka, petržel

Přidat fotografie receptu