Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionový salát se zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 916 kJ /
697 kcal
Bílkoviny19,62 g
Tuky38,42 g
Vláknina49,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy44,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme do rozvoňania na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme na plátky narezané šampiňóny, osolíme, okoreníme a zakvapkáme citrónovou šťavou. Dusíme na silnom plameni, kým sa tekutina nevyparí, cca 3-4 minúty. Necháme vychladnúť. Krok 2: Potom k hubám pridáme na tenké plátky narezanú stonku zeleru a na polovice nakrájané paradajočky. Opatrne premiešame. Krok 3: Olivový olej prešľaháme s vínnym octom, korením a soľou a polejeme hubovú zmes. Premiešame. Krok 4: Na taniere rozložíme šalát a naň uložíme huby so zeleninou. Necháme v chlade asi 20 min rozležať a podávame.

Zveřejněno 19. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RQO0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RQO0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
žampióny, polníček, rajče cherry, celer řapíkatý, ocet vinný, olej olivový, pepř, sůl, šťáva citronová, česnek, olej

Přidat fotografie receptu