Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce z Itálie

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 257 kJ /
778 kcal
Bílkoviny38,11 g
Tuky51,62 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 667 mg
Sodík 2,70 g
Sůl6,17 g
Sacharidy39,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvařit natvrdo, oloupat. Krok 2: Vidličkou rozdělit krabí maso na lupínky a smíchat ho se 2-3 lžícemi majonézy.osolit opepřit dle chuti. Odříznout malý spodek z vajíček tak, aby stála. Postavit vejce na talířek a polít je majonézou. Krok 3: Poté položit dokola vajec věneček krabího masa. Ozdobit paprikou,olivami a vlašskými ořechy dle fantazie. Krok 4: Vejce udržovat v chladnu do podávání.

Zveřejněno 3. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vejce z Itálie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQAY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vejce z Itálie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQAY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Krabí tyčinky je dobré pokapat citrónovou šťávou.:yes:

:yes::yes:

Kdysi dávno jsem toto snídal v Itálii:yes:
Měli to sice mnohem lépe zpracované,ale já když to dělal,tak už jsem na to měl hlad:-D
Tonda - Papriky parťák

Tématické fráze:
jak uvařit vejce natvrdo, zpracování kachních vajec, předkrmy itálie, jak ozdobit vejce, recepty z itálie, jak oloupat vejce natvrdo, ozdoby z vajec, předkrmy z itálie, příprava vajec v itálii, jak polít vejce majonézou, vařená vejce v italii, jak ozdobit oloupane vejce, předkrm italie, vejce natvrdo recept, jak uvařit krabí maso, krabi lupinky recept

Suroviny:
vejce, krabí tyčinky, majonéza, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olivy, ořechy vlašské

Přidat fotografie receptu