Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restované brambory s fazolkami

Hodnocení receptu je 4,0 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 247 kJ /
776 kcal
Bílkoviny23,45 g
Tuky2,65 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy148,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájané fazuľky povaríme 5 minút v osolenej vode. Scedíme a necháme odkvapkať. Krok 2: Zemiaky nastrúhame nahrubo a po častiach na rozpálenom oleji na panvici opražíme. Krok 3: Po opražení vrátime všetky zemiaky späť do panvice, pridáme obvarené fazuľky a na malé kocôčky nakrájanú papriku. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením a na silnom plameni ešte 3 minúty pražíme. Krok 4: Na tanieri posypeme sekanou bazalkou.

Zveřejněno 31. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované brambory s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zWX5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované brambory s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zWX5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Tak ještě mám fazolky,brambory taky,tak jenkoupit červenou papriku a jít do toho;-):yes:určo vyzkouším;-):-K:yes:

:yes: Nádherná dobrůtka.:-K:-K

Eja57: Jana Pá: Ďakujem dievčatá.:-D Hlavne za ten humor. :yes:;-)

Jana Pá: souhlasím, Terky recepty jsou vždycky:yes:
A ještě ta malebna slovenština.....
Kostičky ok, ale kocočky :-K..neumim tu stříšku nad o...

toto jídlo je moje, fuk a dát na pánev a výsledek <3:yes:, jako vždy od autorky :yes:

Suroviny:
brambory, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, olej, pepř, sůl, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu