Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

migro migro

Náročný

Doba přípravy 50 minut s přípravou 3 dny

50 minut s přípravou 3 dny

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Panenku rozdělíme na 3 stejné kousky, kuřecí prsa necháme vcelku, osolíme, okořeníme pepřem, sušeným česnekem, obalíme v bylinkách nebo v libovolné marinádě, necháme asi hodinku odpočinout v lednici . Po hodině dáme každý kus masa vakuovat, dáme opět do lednice necháme dva dny odležet. Krok 2: Po dvou dnech maso v sáčcích dáme do hrnce sous vide, nastavíme teplotu 55 st. na 40 min. Mezitím co se dělá maso, připravíme fazolky můžeme použít jakékoliv. Čerstvé musíme předem uvařit, zmrazené nebo sterilované připravíme tak, že na pánev dáme ghí až se rozpustí, přidáme fazolky, osolíme, opepříme, přidáme česnek nakrájený na plátky, opékáme, po dokončení uchováme v teple. Krok 3: Po uvaření maso vytáhneme ze sáčku a doděláme na pánvi, stačí tak 3 minuty z každé strany. Poté maso vyndáme z pánve a nakrájíme na plátky, jako přílohu jsem zvolila zelené fazolky nebo kdo chce, tak i s opékaným bramborem a doplníme zeleninovým salátem.

Zveřejněno 4. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oGOA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oGOA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
panenka vepřová, prsa kuřecí, sůl, pepř, česnek, marináda, fazolky zelené, česnek, ghee

Přidat fotografie receptu