Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová pánev

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 478 kJ /
831 kcal
Bílkoviny46,67 g
Tuky13,37 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy111,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky nakrájame na plátky asi 5 mm hrubé. Krok 2: Na rozpálenom oleji restujeme zemiaky posypané rascou a trochou soli asi 5 minút. Krok 3: Pridáme celé struky fazuliek a na polovicu narezané šampiňóny. Restujeme ďalej asi 10 minút, ak treba, podlejeme 1-2 lyžicami vody, skôr restujeme ako dusíme. Krok 4: Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu a narezané paradajky a restujeme ďalších 5 minút. Krok 5: Jednotlivé porcie na tanieri posypeme sekanou vňaťou.

Zveřejněno 8. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wQkz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wQkz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
brambory, fazolky zelené, žampióny, rajče sterilované krájené, klobása, kmín celý, olej, sůl,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu