Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky s křenem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 761 kJ /
899 kcal
Bílkoviny54,40 g
Tuky61,20 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 527 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy20,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vajíčka uvaríme natvrdo. Krok 2: V troške osolenej vody povaríme nakrájané fazuľky asi 10 min. Ak treba, scedíme a necháme vychladnúť. Krok 3: Olej, ocot, kornie a soľ premiešame a spolu s nastrúhaným (alebo nakladaným) chrenom primiešame k fazuľke. Krok 4: Na tanieri fazuľky obložíme kolieskami vajec a posypeme sekanou petržlenovou vňaťou. Krok 5: Podávame s chlebom alebo pečivom.

Zveřejněno 26. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8jBr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8jBr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazolky zelené, vejce, olej olivový, ocet, křen nakládaný, pepř, sůl, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu