Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 63,53 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 49,06 g |
Postup přípravy
Slijeme a rozmačkáme nebo nahrubo rozmixujeme, přidáme mátu, sůl, pepř dle chuti a udržujeme v teple. Krok 4: Do předehřáté pánve dáme olivový olej a vložíme filety pstruha nejprve kůží dolů, kterou předem několikrát nařízneme. Necháme opéct do zlaté barvy, obrátíme a opečeme i druhou stranu, celkem cca 5 minut. Na každý kousek filetu dáme rozpustit kolečko sardelového másla. Ihned podáváme s připraveným hráškem a měsíčkem citronu.
Zveřejněno 29. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WYmo
Moje poznámka
Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WYmo
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 25 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 minutou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 25 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 50 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
hrášek mražený,
máta,
šťáva citronová
Komentáře